Op bezoek bij Eurocross Suriname

https://www.youtube.com/watch?v=TDSHwSSO15Q

In augustus heeft Angela Looyé een bezoek gebracht aan ons kantoor in Suriname. Enerzijds om kennis te maken, anderszijds om een promotiefilmpje te maken over het werk van Eurocross Suriname & Carribean. Angela: “Het was een onvergetelijke trip, die begon met een bezoek aan een klant van ons, mevrouw Holband – de ster van ons filmpje. We (camerajournalist Veerle en ik) zijn ontzettend hartelijk ontvangen door haar en haar moeder en we zijn erg dankbaar dat mevrouw Holband ons een kijkje in haar leven heeft willen geven. In het filmpje volgen we haar als ze naar het dialysecentrum gaat en vertelt over haar angst nooit meer naar Suriname te kunnen door haar ziekte.

Door de inspanningen van ons kantoor in Paramaribo is dit wel mogelijk en kan ze meerdere keren per jaar terug naar het door haar zo geliefde Suriname. Eurocross-collega Deborah vertelt op haar beurt over het werk van Eurocross aldaar en hoe klanten gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Mooi om te zien wat wij voor onze klanten kunnen betekenen! Naast de ontmoetingen en gesprekken met mevrouw Holband, hebben we ook diverse mensen van Surrenal Dialyse Kliniek en ambulancedienst Sureams gesproken. Het is opvallend hoe trots en betrokken iedereen is op en bij het werk wat ze doen. De menselijke maat staat hoog in het vaandel. Last but not least: het was erg leuk om de collega’s van Eurocross Suriname te ontmoeten. Wat een fijn, goed en hecht team! We zijn heel hartelijk ontvangen, hebben uitgebreid kennisgemaakt, gefilmd op kantoor en gezamenlijk gegeten. Al met al kijk ik terug op een waardevol bezoek aan Paramaribo.

Het filmpje en de foto’s die we hebben geschoten sieren binnenkort de website van Eurocross Suriname (www.eurocross.sr). Het promofilmpje zal tevens binnenkort te zien zijn op de vluchten Amsterdam – Paramaribo van Surinam Airways.

Leave a Reply