Surrenal Dialyse Kliniek opent ook deuren in Nickerie

Surrenal Dialyse Kliniek heeft aan de Waterloostraat in Nickerie een tweede dialysekliniek geopend. Deze kliniek is een vergemakkelijking voor de patiënten met nierziekten, de groeiende vraag naar nierzorg en dialysebehandelingen in het district. Het afreizen naar Paramaribo is een deel van deze cruciale groep bespaard. De 1e dialysekliniek is gevestigd in Paramaribo.

Het dialysecentrum biedt een breed scala aan diensten, waaronder hemodialyse en vaatecho’s. Ook wordt de kliniek bemand door hoogopgeleide en ervaren medische professionals. In de kliniek kunnen per keer 5 patiënten gedialyseerd worden. Ook is er een isolatiekamer ingericht.

Reshmi Nannan Panday, directeur van Surrenal Dialyse Kliniek: “Wij zijn verheugd met de opening van ons dialysecentrum in Nickerie. Dit initiatief is het resultaat van onze toewijding aan het verbeteren van de gezondheidszorgtoegang en het bieden van hoogwaardige behandelingen aan patiënten met nierziekten in deze regio. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de levenskwaliteit van onze patiënten en om hen de zorg en aandacht te geven die ze verdienen.”

Sushma Biere

Bron: Starnieuws – Surrenal Dialyse Kliniek opent ook deuren in Nickerie