Welkom bij Surrenal Dialyse Kliniek

Bent u een dialysepatiënt en wilt u met vakantie naar Suriname of bent u van plan voor langere tijd in Suriname te verblijven, dan biedt Surrenal Dialyse Kliniek u de mogelijkheid om veilig bij ons te dialyseren en van uw vakantie / verblijf te genieten.

U wordt begeleid door een deskundig team bestaande uit in Nederland opgeleide en gediplomeerde dialyse verpleegkundigen. Tevens wordt u tijdens iedere behandeling bijgestaan door internisten (geregistreerd in het Nederlands en Europese register van Erkende Specialisten als ook in het Surinaams register van medische specialisten.)

Surrenal is een dialysekliniek,- huis waar u onder de meest aangename omstandigheden haemodialyse behandelingen kunt ondergaan.

Wij bieden u aan om in een rustgevende en huiselijke sfeer te dialyseren en houden rekening met uw wensen. Tijdens de dialyse kunt u kiezen uit Indonesische -Chinese, Surinaamse en Hindostaanse snacks en/ of complete maaltijden voor/ na de dialyse,  indien uw dieet het natuurlijk toelaat. Surrenal is gevestigd in een rustige woonomgeving van Paramaribo in Suriname. U heeft niet het gevoel dat u wederom naar het ziekenhuis moet.

Op een gezellige kamer wordt u bediend, kunt u luisteren naar muziek van eigen keus, tv kijken terwijl de dialysebehandeling verricht wordt, of browsen op het internet met een laptop die wij tot uw beschikking stellen. Indien u privé op een aparte kamer wenst te dialyseren is dat ook mogelijk.

Bij Surrenal staan kwaliteit en veiligheid van de dialysebehandeling voor de patiënt voorop. Daartoe zijn er voorzieningen getroffen door samenwerking met twee ziekenhuizen in Paramaribo die de garantie bieden voor behandelingen bij eventuele calamiteiten zoals shunt controles en eventuele aanleg van nieuwe A-V shunt indien noodzakelijk.

Surrenal heeft naast internisten de permanente / full time beschikking  over een cardioloog en een chirurg om bijstand te verlenen ook buiten dialyse uren zodat u veilig en onbezorgd kunt dialyseren en genieten van uw verblijf in Suriname.

Surrenal maakt gebruikt van ISO-gecertificeerde Fresenius machines die geïnstalleerd zijn door Fresenius technici afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika (U.S.A).

Leave a Reply